•  +386 1 563 62 60

Tehnomatica d.o.o. – podjetje, ki vam resnično ponudi vse od A do Ž; od agregata do žerjava

Smo podjetje, ki združuje trgovino, zastopstvo ter inženiring. Sodelujemo tako s tujimi kot tudi z domačimi dobavitelji.

Vse za agregat na enem mestu

Naše podjetje je izredno aktivno na področju vzdrževanja diesel agregatov, servisiranja elektro agregatov, obnove agregatov ter menjave diesel agregatov. V sklopu vzdrževanja električnih diesel agregatov izdelujemo in dobavljamo nove komandne omare za upravljanje agregatov, izvajamo kabelske prevezave in ostala dela v sklopu rezervnega napajanja objektov - tudi v povezavi z UPS napravami. V sklopu vzdrževanja naprav tudi popravljamo oz. obnavljamo stare komandne omare za agregate. Izvajamo tudi obnove kontejnerskih elektro agregatov, na različnih lokacijah izvajamo mesečna testiranja vseh vrst diesel agregatov, izvajamo popravila starejših tipov agregatov, po objektih pa izvajamo tudi montaže novih elektro agregatov.

Kabelski pribor

Na področju nizke in srednje napetosti  zastopamo podjetje Cellpack, katerega kabelski pribor je prijazen uporabniku, odlikuje pa se tudi po visoki kvaliteti in funkcionalnosti. Prodajni program obsega kabelske spojke z zalivno maso, dvokomponentne zalivne mase in skrčne cevi

Signalno varnostne naprave

Poleg naštetega se Tehnomatica d.o.o. lahko ponudi tudi signalno varnostne naprave in rezervne dele, med katerimi bi želeli izpostaviti kabelske končnike, kretniške nastavke, translatorje, signalne releje, magnetne tirne kontakte ter tirne magnete 500/1000-2000 Hz.

Sistemi za kretniško gretje

V Sloveniji zastopamo nizozemsko družbo PINTSCH ABEN, ki ponuja sisteme za kretniško gretje. Izbirate lahko med električnim ali plinskim sistemom, oba pa je možno upravljati in spremljati lokalno ali na daljavo, tudi preko bolj zahtevnih kontrolnih sistemov. Izbira sistema je odvisna od infrastrukture ter podnebnega območja.

Žerjavi

Kot ekskluzivni distributer nemškega podjetja KORO-RIW-Duisburg pokrivamo področje industrijskih žerjavov. Le ta obsega nadomestne dele za žerjav, kot so kolesa, odbojniki, tračnice, zavore, nadomestne dele za prenos bremena kot tudi različen pribor.

Obiščite ali pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.